NL Actief: campagne om Nederland
vitaler en gezonder te maken

 



NL Actief, de grootste sportorganisatie van Nederland, voert van maandag 9 tot en met zaterdag 14 april campagne om Nederland fitter, vitaler en gezonder te maken. Tijdens de campagneweek houdt NL Actief work-outs op verschillende locaties in Nederland met verschillende doelgroepen. Zo zullen onder anderen zorgmedewerkers, caissières, senioren, jongeren, docenten, vrachtwagenchauffeurs en mensen met een aandoening aan de slag gaan met hun leefstijl.

 

De kick-off was maandag bij het Blariacumcollege in Venlo - de sportiefste school van Nederland - met een bijzondere work-out: een kussengevecht van leerlingen en docenten. Ook in Wierden ging de campagne maandag van start met een work-out.

 
+ bekijk de uitzending van Omroep Venlo

 

Resterende campagneroute

Dinsdag 10 april

Hoorn, 9.00 uur: de directie van Deen Supermarkten komt in beweging in het hoofdkantoor in Hoorn. Zij willen al hun caissières en vrachtwagenchauffeurs inspireren om dat voorbeeld te volgen. De work-out wordt verzorgd door een instructeur van Frits van der Werff.

 

Woensdag 11 april

Norg, 10.00 uur: seniorenfitness in Bewegingscentrum Norg.

 

Donderdag 12 april

Rhenen, 9.00 uur: 200 basisschoolleerlingen van de Ericaschool gaan bewegen op muziek o.l.v. een instructeur van Optisport.

 

Vrijdag 13 april

Terneuzen, 15.00 en 19.00 uur: Fitness 2.0. Een groep sporters van BodyLine Terneuzen doet mee aan een fietswedstrijd en er wordt een rugby clinic gehouden.

 

Zaterdag 14 april

Weert: mensen met een aandoening laten zien wat bewegen met hen doet. De work-out wordt gegeven door Lifestyle Vitae.

 

De campagne is via de website en social media van NL Actief te volgen:

www.nlactief.nl

 

 

 

 

9

share