Branchenieuws


Bootcamp trainer opleiding met lesgeef garantie!

EFAA organiseert in samenwerking met City Bootcamp een Bootcamp Trainer opleiding van 2 dagen, waarbij de deelnemers een garantie krijgen dat ze 2 tot 4 uur les kunnen gaan geven per week bij City Bootcamp (bij het behalen van het Bootcamp Trainer certificaat).

+ lees hier verder     + klik hier om je te registreren



Leefstijl begeleiding op afstand - FitCoach 2.0

FitCoach en Leefstijlclub zijn de uitdaging aangegaan om een formule te ontwikkelen voor mensen die hun leefstijl meer in de richting van gezondheid willen sturen. De formule op zich is niet moeilijk, de uitdaging ligt in het volhouden, maar ook dat is meegenomen in de formule. Als beweeg- en leefstijlcoach wil je inzage in het totale beweeggedrag van je klanten. Alleen is dat vaak lastig, omdat ze verschillende activity trackers gebruiken. Met de vernieuwde FitCoach applicatie kunnen 99 verschillende activity trackers gekoppeld worden van 8 verschillende merken. Uniek is tevens de optie om een groepschallenge te organiseren met een zelf aangemaakte route via Google Maps.

+ lees hier verder




NASM Personal Training

In het voorjaar 2018 start de vernieuwde NASM Personal Training opleiding op 6 verschillende plaatsen door Nederland. De NASM PT opleiding wordt al jaren gezien als de gouden standaard onder de personal training opleidingen en is US en Europees erkend (Europe Active).

+ lees hier verder




Performance Enhancement Specialization (PES)

Help je klanten als eerste naar de finish door hun flexibiliteit, snelheid, wendbaarheid en prestaties te verbeteren. Baanbrekende, empirisch onderbouwde sportprestatie-oefeningstechnieken helpen je om stoere, snellere en sterkere professionele atleten en weekendvechters te bouwen.

+ lees hier verder




Tweedaagse professionele gespreksvoering

Ben je leefstijl-professional en vanuit je vak altijd bezig met het voeren van gesprekken met klanten? Bijvoorbeeld om mensen te motiveren echte stappen te zetten? En vind je eigenlijk dat je wel extra kennis kan gebruiken om mensen ook werkelijk effectief te motiveren?  Volg dan het programma van IMove dat in samenwerking met de EFAA wordt aangeboden.

+ lees hier verder




24

share