NL Actief helpt haar leden bij voldoen aan AVG-verplichtingen



Wie alle stappen van het 15-stappenplan doorloopt en de instructies opvolgt, ontvangt op het eind een verklaring waarmee het mkb-bedrijf verklaart ‘AVG-proof’ te zijn. Leden van NL Actief krijgen een korting van 50% op gebruik van het programma (www.avgvoorhetmkb.nl).

 

De AVG-verplichtingen schrijven voor dat fitnessondernemers en -bestuurders moeten kunnen aantonen dat ze er alles aan hebben gedaan om de privacy te waarborgen. In de praktijk betekent dat: ICT-systemen op orde, beveiliging van computers en telefoons, contracten sluiten met derden over uitwisseling van gegevens, vastleggen wie in de organisatie de persoonlijke gegevens mag inzien en behandelen en instructie van alle personeelsleden.

 

NL Actief heeft voor haar leden voorbeeld documenten (privacy policy en verwerkersovereenkomst) opgemaakt die ze kunnen gebruiken voor hun leden en derden (bijvoorbeeld leveranciers). De inhoud is opgesteld door NL Actief en juridisch nagekeken. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De documenten zijn te downloaden via het afgeschermde deel van de site www.nlactief.nl.

 

Tarieven MKB-portal op basis van aantal medewerkers in fte:



Geen medewerkers in dienst
1 – 10 medewerkers in dienst11- 50 medewerkers in dienst51 – 250 medewerkers in dienst> 250 medewerkers in dienst
Zonder
korting
€ 250€ 500€ 1000€ 2000€ 400
Met 50% korting
(via NL Actief met kortingscode)
€ 125€ 250€ 500€ 1000€ 2000

 

share